گیربکس

همانطور که صنایع به تکامل خود ادامه می دهند ، انواع گیربکس های صنعتی مورد استفاده در کاربردهای مختلف نیز تکامل می یابد. پیشرفت در علم مواد، تکنیک های ساخت و اتوماسیون، باعث توسعه گیربکس های کارآمدتر، بادوام تر و تخصصی تر می شود.

همه‌ی این فاکتورهای طراحی بر کارایی و هزینه‌ی خرید گیربکس و موتور گیربکس صنعتی اثر می‌گذارند.

گیربکس هلیکال کواکسیال نحوه انتخاب و خرید گیربکس هلیکال، فرآیندی تخصصی است که نیاز به دانش و تجربه صنعتی دارد. در مقاله ذیل به صورت جامع به انواع گیربکس هلیکال و کواکسیال در مدلهای مختلف و برندهای متنوع، نحوه انتخاب از گاتالوگ گیربکس و محاسبات بارگذاری و … پرداخته‌ایم.

شفت اولیه: شفتی است که حرکت را با همان سرعت چرخش موتور دریافت می‌کند، به همین دلیل به همان سرعتی که میل لنگ میچرخد، ​​می‌چرخد.

گیربکس‌ها بعد از موتور یا سر راه قطعات صنعتی قرار می‌گیرند و با تغییر سرعت چرخش چرخ دنده قادر به تعیین گشتاور مطلوب هستند. به طور کلی گیربکس‌ها در دو نوع افزاینده و کاهنده طراحی می‌شوند. گیربکس های افزاینده کمتر متداول هستند و اکثر گیربکس‌هایی که برای مصارف صنعتی استفاده می‌شوند از نوع گیربکس های کاهنده هستند. گیربکس کاهنده دور موتور بالا را تبدیل به دور موتور کم همراه با گشتاور زیاد می‌کند. منظور از کاهنده بودن این است که سرعت دور موتور کاهش می‌یابد. با کاهش سرعت دور، گشتاور افزایش می‌یابد.

اجزایی که شفت‌ها و چرخ‌دنده‌ها را در موقعیت مناسب خود نگه می‌دارند و از اصطکاک و سایش زیاد جلوگیری می‌کنند.

گیربکس های رک و پینیون اغلب در صنایعی یافت می شوند که نیاز به حرکت دقیق و قابل اعتماد دارند ، مانند تولید خودرو و جابجایی مواد.

برای خرید گیربکس صنعتی فقط کافی است با مشاوران صنعت برتر سپاهان در ارتباط باشید.

جعبه دنده دور متغیر مکانیزم عملکردی این سیستم به این صورت است که با تنظیم فاصله بین دو پولی موجود در پوسته توسط تسمه که از طریق پیچ بیرونی امکان پذیر است، دور تغییر کرده.

به عنوان مثال، چرخ دنده های حلزونی در مقایسه با چرخ دنده های مورب مستقیم، انتقال قدرت کارآمدتر و عملکرد بی صداتری را ارائه می دهند.

گیربکس‌های مخروطی از چرخ دنده‌های مخروط شکل برخوردارند و برای انتقال قدرت بین دو محور با زاویه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. این گیربکس‌ها برای تغییر جهات حرکت کاربرد دارند و در شرایطی که نیاز به تغییر زاویه بین محورهای ورودی و خروجی وجود دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اندازه گیربکس: گیربکس‌های بزرگتر به طور معمول، هزینه بیشتری نسبت به گیربکس‌های کوچک با توان کمتر روی دست شما می‌گذارد.

مکانیزم کاهش یا افزایش دور بصورت دستی بوده و از طریق باز و بسته کردن پیچی که در بالای بدنه گیربکس دور متغیر تعبیه شده است، امکان پذیر منبع مقاله می‌گردد.

انتخاب گیربکس – راهنمای انتخاب بهترین نوع گیربکس صنعتی + پارامتر و عوامل انتخاب گیربکس

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “گیربکس”

Leave a Reply

Gravatar